Telecrane - Radijsko upravljanje


Tel +386 (0)1 5421413
Fax +386 (0)1 5423710
 info@telecrane.si

. .

.

. ..
 Domov
   
 Aplikacije
   
 Radijski upravljalniki
  ::  Silver Easy
  ::  Silver Hoist
  :: Silver Nova
  :: Silver Magnum
  :: Silver Top
  :: Silver Joy
   
 Certifikati
   
 Servis
.
 Versione Italiana
 English Version

SERVIS


Rezervni deli na zalogi

Trgovina z rezervnimi deli je založena z vsemi elementi Silver Line radijskega upravljalnika. Cena rezervnih delov je seveda nizka in primerljiva z izdelki.


Enota za preizkusevanje radijskih upravljalnikov

Že leta tržimo po Italiji in Sloveniji z velikim uspehom, kot vodilna znamka pri uporabnikih dvigal; smo izkušeni in se zavedamo pomembnosti servisiranja po prodaji, hitro in poceni. To je najboljša komercialna naložba in dolžnost.

Telecrane Italy je ustanovila obratovalna razmerja, ki so inovativna in praktična za stranko.

Vsaki radijski upravljalnik vam nudimo tudi v TWIN različici, kjer dobite dodaten oddajnik, ki je pripravljen za obratovanje v primeru poškodbe ali izgube originalnega; brez zastoja pri delu, brez tehnologov in brez razstavljanja radijskega upravljalnika (za informacije o Twin kliknite tukaj).

Vedno ko je potrebna intervencija, bo naš serviser takoj popravil vsakršen problem. Vsi naši serviserji so se posebej izobrazevali in je v celoti opremljen s Telecranovim servisnim kompletom z najpogostejšimi rezervnimi deli in z novim oddajnikom, kateri se lahko takoj programira in uporabi. Serviser bo prinesel nov radijski upravljalnik, da nadomesti poškodovanega. V primeru, da se težave takoj odpravijo, stranka ne bo izgubila produktivnosti v podjetju in ne bo potreben strošek za razstavljanje, dostavo in ponovno sestavljanje orodja.

Če stranka raje sama razstavi radijski upravljalnik in ga pošlje k nam, vam zagotavljamo popravilo v roku 48 ur. Če je nedelujoči izdelek s poteklo garancijo, vam ponujamo zastonj ocenitev stroškov za njegovo popravilo. Z računalniško diagnozo opravljamo ta poprodajni servis z izredno natančnostjo in učinkovitostjo.

 
 

Podatkovni oddajnik

 

Nasi pomočni centri so porazdeljeni po celotnem mednarodnem teritoriju, za nadaljne informacije pa nas kontaktirajte.

. . .